Dierenkliniek ‘De 5 Olifanten’

Zerboltstraat 61a
8022 RW Zwolle
Tel: 038-4546020
Fax: 038-4550837


 

 

Stagiair

Wij zijn een erkend leerbedrijf. Gedurende het hele jaar geven wij stagiaires een kans om mee te draaien in onze praktijk om praktijkervaring op te doen.

Wij willen graag de stagiaires een goede begeleiding geven en dat heeft er toe geleid dat wij maximaal 4 stagiaires per jaar aannemen. Wij nemen alleen maar stagiaires aan die een blokstage van minimaal 6 weken moeten doorlopen. Als u  ook een stageplaats zoekt dan adviseren wij u om tijdig contact met ons op te nemen. U wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek en naar aanleiding daarvan wordt er besloten of u een aantal weken in onze praktijk, als stagiaire mee kan draaien. Wij vinden het belangrijk dat zowel de stagiaire als ons team goed met elkaar overweg kunnen, zodat het voor iedereen een plezierige periode wordt.  Meerdere assistentes van ons zijn ooit als stagiaire bij deze kliniek begonnen!

Vul onderstaande formulier in en solliciteer.

 

Telefoon Dierenarts Zwolle
 
038-4546020
Spoedgevallen buiten openingsuren:
0341-252353
 

Facebook de 5 Olifanten

banner voor praktijken vierkant

Cat care

 

Dierenkliniek De 5 OlifantenDierenkliniek De 5 OlifantenDierenkliniek De 5 Olifantenprotectionbox de 5 olifanten vlooienzorgplan de 5 olifantenkatten
De 5 Olifanten
De 5 olifanten - Over Huisdieren
De 5 olifanten - Over ons
De 5 olifanten - specialiteiten
Maak online een afspraak
De 5 Olifanten
online afspraak
Registreer uw huisdier
De 5 olifanten
olifanten