Dierenkliniek ‘De 5 Olifanten’

Zerboltstraat 61a
8022 RW Zwolle
Tel: 038-4546020
Fax: 038-4550837


 

 

Spreekuur

Bekijk hier al onze spreekuren:

Op afspraak

Zerboltstraat: maandag t/m vrijdag 08.30-18.00 uur.

Avond en weekenddienst: buiten openingstijden en op feestdagen kunt u voor spoedgevallen terecht bij dierenziekenhuis Nunspeet waar 24 uur per dag een dierenarts aanwezig is. Contactgegevens dierenziekenhuis Nunspeet: Zwolsewegje 16, 8071 RX Nunspeet. Tel: 0341-252353.

Indien u belt voor een afspraak kunt u aangeven welke dierenarts uw voorkeur heeft. Wij proberen daar zoveel mogelijk rekening mee te houden. Met zieke dieren kunt u altijd dezelfde dag terecht, maar als u een afspraak wilt maken voor bijvoorbeeld een controle of een vaccinatie, bel dan ruim van te voren op.

Kattenspreekuur

Op donderdagmiddag hebben we in de Zerboltstraat een speciaal kattenspreekuur. Hiervoor geldt dat er op dat spreekuur alleen maar katten behandeld worden en dat er dus in de wachtkamer (in principe) geen honden aanwezig zullen zijn.

Telefonisch spreekuur

Iedere werkdag (behalve op woensdag) van 13.30-14.15 uur. De dierenarts kan op dit spreekuur met u bijvoorbeeld de laboratorium uitslagen van uw huisdier bespreken.

Assistentenspreekuur:

Dit spreekuur is bestemd voor bijvoorbeeld:

- nagels knippen
- oren zalven
- ontworming/ontvlooiing toedienen
- wegen van uw huisdier en/of voedingsadviezen
- gebitscontroles
- hechtingen verwijderen
- chippen
- puppy- en kittencontroles: De pup/kitten wordt nagekeken en ondertussen wordt er gesproken over veterinaire zorg / opvoeding / voeding / castratie. Voor de pup/kitten is dit een spreekuur waar verder geen spannende dingen gebeuren en dus goed voor de socialisatie.

Een consult op het assistentenspreekuur is gratis: u betaalt alleen de materialen (bijv. chip)/de handeling (bijv. nagels knippen).

Visite

Wanneer u dat wilt kan er ook een visite worden afgelegd bij u; het is echter wel zo dat een visite veel meer tijd kost dan wanneer u met uw huisdier naar de praktijk komt. Uiteraard wordt daarvoor dan ook een ander tarief berekend.

Een visite moet minimaal een dag van te voren worden afgesproken. Is er sprake van spoed dan is het voor iedereen raadzaam om naar de praktijk te komen. Hier hebben we alles bij de hand, wat nodig kan zijn om adequaat een dergelijk spoedgeval te kunnen behandelen. De dierenambulance kan u helpen met vervoer van en naar de praktijk.

De voornaamste reden waar visites voor worden gereden zijn vaccinaties voor meerdere dieren en euthanasie. Zeker als uw huisdier moet worden ingeslapen en het gebeurt in zijn/haar vertrouwde omgeving wordt dat vaak erg op prijs gesteld door zowel het huisdier als de eigenaar. Op iedere doordeweekse dag kan een visite gereden worden.

Avond- en weekenddienst

Avond en weekenddienst: buiten de reguliere openingstijden is er altijd een Zwolse dierenartsen- praktijk bereikbaar voor spoedgevallen. Het spoednummer is 0341-252353. U krijgt dan gelijk de dienstdoende dierenarts aan de telefoon.

 

Telefoon Dierenarts Zwolle
 
038-4546020
Spoedgevallen buiten openingsuren:
0341-252353
 

Facebook de 5 Olifanten

banner voor praktijken vierkant

Cat care

 

Dierenkliniek De 5 OlifantenDierenkliniek De 5 OlifantenDierenkliniek De 5 Olifantenprotectionbox de 5 olifanten vlooienzorgplan de 5 olifantenkatten
De 5 Olifanten
De 5 olifanten - Over Huisdieren
De 5 olifanten - Over ons
De 5 olifanten - specialiteiten
Maak online een afspraak
De 5 Olifanten
online afspraak
Registreer uw huisdier
De 5 olifanten
olifanten