Dierenkliniek ‘De 5 Olifanten’

Zerboltstraat 61a
8022 RW Zwolle
Tel: 038-4546020
Fax: 038-4550837


 

 

Dierenkliniek voor uw hond de 5 Olifanten in Zwolle

Bent u op zoek naar een dierenarts voor uw hond? Dan is dierenkliniek de 5 olifanten wat voor u. Wij kunnen verschillende behandelingen voor uw hond waardoor u verzekerd bent van de beste zorg voor uw hond.

Welke behandelingen voert dierenkliniek de 5 olifanten uit voor uw hond?

Hieronder een greep uit de verschillende behandelingen die wij uitvoeren voor uw hond

Vaccinatie van uw hond

Een vaccin bestaat uit dode of verzwakte delen van ziekteverwekkers. Door het toedienen van een vaccin zorgen wij ervoor dat er een bescherming voor dit virus wordt opgebouwd terwijl uw hond niet ziek wordt. Het komt voor dat een vaccin meerdere malen moet worden toegediend om optimale bescherming te garanderen. Lees hier meer over de vaccinaties van dierenkliniek de 5 olifanten in Zwolle.

Uw hond laten ontwormen

Spoelwormen en lintwormen zijn veelvoorkomende wormen bij honden. Voor advies over de behandelingswijze kunt u bij onze dierenkliniek terecht. Zoals over welk middel het beste is, hoe moet ik het toedienen en hoe lang? Lees hier meer informatie

Uw hond laten chippen

De voornaamste reden om uw hond te chippen is om uw hond terug te vinden wanneer u deze kwijt bent. Door uw hond te laten chippen kan er makkelijk nagekeken worden dat deze hond van u is. Sinds 1 april 2013 is het verplicht om honden te laten chippen die na die datum zijn geboren.

Vlooien laten verwijderen

Vlooien komen voor bij heel veel verschillende huisdieren, waaronder bij honden. Het gevaar van vlooien is de snelheid van voortplanting. Een vrouwtjesvlo kan in 500-1000 eitjes leggen na 24 uur. Lees hier meer over de bestrijding van vlooien.

Teken preventie voor uw hond

Honden kunt u beschermen door 1x per maand een pipet Prac-tic aan te brengen of een specifieke band om te doen of door middel van pillen. Het is ook mogelijk uw hond te laten vaccineren tegen Babesiose en de ziekte van Lyme. Onze assistentes en dierenartsen adviseren u graag.

Telefoon Dierenarts Zwolle
 
038-4546020
Spoedgevallen buiten openingsuren:
0341-252353
 

Facebook de 5 Olifanten

banner voor praktijken vierkant

Cat care

 

Dierenkliniek De 5 OlifantenDierenkliniek De 5 OlifantenDierenkliniek De 5 Olifantenprotectionbox de 5 olifanten vlooienzorgplan de 5 olifantenkatten
De 5 Olifanten
De 5 olifanten - Over Huisdieren
De 5 olifanten - Over ons
De 5 olifanten - specialiteiten
Maak online een afspraak
De 5 Olifanten
online afspraak
Registreer uw huisdier
De 5 olifanten
olifanten