Dierenkliniek ‘De 5 Olifanten’

Zerboltstraat 61a
8022 RW Zwolle
Tel: 038-4546020
Fax: 038-4550837


 

 

De oudere kat

Katten zijn meesters in het maskeren van hun problemen!

Gezondheidsklachten worden pas in een vrij laat stadium opgemerkt, omdat katten pas op het laatste moment pas echt symptomen laten zien. Dat is niet helemaal waar, maar omdat ze hun klachten zo goed kunnen verbergen valt het gewoon later op. Dat is jammer; immers hoe sneller we er bij zijn met het constateren van klachten des te sneller kunnen we ingrijpen en de ziekteprogressie vertragen en winnen we tijd. Door de levenskwaliteit en de gezondheid van oudere katten te monitoren kunnen we problemen vroegtijdig diagnosticeren en behandelen.

Om u daarbij te helpen heeft cat-care health® een vragenlijst ontwikkeld om de gezondheidsstatus van uw kat in beeld te brengen. U kunt deze vragenlijst uitprinten en invullen en daarna meenemen naar de praktijk. Het zou mooi zijn als u ook urine van uw kat kunt opvangen en meenemen, omdat we hier al veel uit kunnen opmaken. Voor het opvangen van urine zijn hulpmiddelen aanwezig. Vraag hiernaar bij de assistente.

Telefoon Dierenarts Zwolle
 
038-4546020
Spoedgevallen buiten openingsuren:
0341-252353
 

Facebook de 5 Olifanten

banner voor praktijken vierkant

Cat care

 

Dierenkliniek De 5 OlifantenDierenkliniek De 5 OlifantenDierenkliniek De 5 Olifantenprotectionbox de 5 olifanten vlooienzorgplan de 5 olifantenkatten
De 5 Olifanten
De 5 olifanten - Over Huisdieren
De 5 olifanten - Over ons
De 5 olifanten - specialiteiten
Maak online een afspraak
De 5 Olifanten
online afspraak
Registreer uw huisdier
De 5 olifanten
olifanten