Dierenkliniek ‘De 5 Olifanten’

Zerboltstraat 61a
8022 RW Zwolle
Tel: 038-4546020
Fax: 038-4550837


 

 

Simeon Goudeketting

simeon en jade x

Ik ben Simeon Goudeketting. Ik ben geboren en getogen in Amsterdam, maar sinds 1987 in Zwolle gestationeerd. Na mijn afstuderen in 1984 heb ik ruim 2 jaar het vak geleerd bij een collega in Nuenen (N-Br).

In 1988 zijn Huib en ik geassocieerd en in 1989 ben ik getrouwd met Tarja. Toen de wijk Zwolle Zuid zich uitbreidde hebben we een huis gekocht aan de Flora Bilderbeekstraat. Daar zijn onze dochter Seline en onze zoon Robin geboren.

De praktijk aan de Philosofenallee werd almaar groter en groter;

In de praktijk hebben we allemaal een of meer deelgebieden waarin (door extra interesse) we ons meer of minder bekwaamd hebben. Mijn interessegebieden liggen bij de cardiologie (hartproblemen), echografie en orthopedie. Het leuke van deze extra kennis van de deelgebieden is, dat je steeds meer en diepgaander op bepaalde problemen kunt ingaan en daarmee je interesse in het gehele vak diergeneeskunde levendig houdt. Ook de apparatuur, die wij gebruiken wordt steeds geavanceerder en beter, waardoor je steeds meer diagnoses kunt stellen en de dieren beter kunt helpen.op het laatst groeide dan ook de wens om in een nieuwe setting ons bedrijf en onze bedrijfsvoering een extra impuls te geven. Dit hebben we weten te realiseren in de Zerboltstraat. In deze moderne omgeving, die geheel voldoet aan alle eisen die aan een moderne kliniek gesteld worden, bedrijven we op een professionele manier de diergeneeskunde zonder daarbij ons praktijkmotto te vergeten. Het respect voor mens en dier en de zorgzaamheid en betrokkenheid blijven bovenaan staan; immers onze liefde voor de dieren is de basis geweest om dierenarts te worden.

Mijn hobbies zijn mijn oude snoek (citroën DS), computeren, lezen (als ik tijd heb) en lekker koken (en opeten) samen met vrienden.
 

Telefoon Dierenarts Zwolle
 
038-4546020
Spoedgevallen buiten openingsuren:
0341-252353
 

Facebook de 5 Olifanten

banner voor praktijken vierkant

Cat care

 

Dierenkliniek De 5 OlifantenDierenkliniek De 5 OlifantenDierenkliniek De 5 Olifantenprotectionbox de 5 olifanten vlooienzorgplan de 5 olifantenkatten
De 5 Olifanten
De 5 olifanten - Over Huisdieren
De 5 olifanten - Over ons
De 5 olifanten - specialiteiten
Maak online een afspraak
De 5 Olifanten
online afspraak
Registreer uw huisdier
De 5 olifanten
olifanten