Dierenkliniek ‘De 5 Olifanten’

Zerboltstraat 61a
8022 RW Zwolle
Tel: 038-4546020
Fax: 038-4550837


 

 

De specialiteiten van dierenkliniek De 5 Olifanten

>> Diagnostiek door De 5 Olifanten

Iedere patiënt die bij ons binnenkomt wordt grondig lichamelijk onderzocht. Dat is ook de reden waarom wij voor ieder consult 15 minuten reserveren. Soms is er na een lichamelijk onderzoek nog niet geheel duidelijk wat de patiënt mankeert. Dan kunnen we gebruik maken van een compleet scala aan aanvullende diagnostiek. Meer daarover leest u onder Diagnostiek.

>> Behandeling door De 5 Olifanten

Wij beschikken we over moderne apparatuur waardoor behalve kleine ingrepen ook ingewikkelde operaties bij ons mogelijk zijn. Ook werken wij met de meest veilige en up-to-date middelen. Mocht u het op prijs stellen aanwezig te zijn bij een onderzoek, ingreep of operatie dan is dat geen enkel probleem.

Wij beschikken over een eigen laboratorium waardoor wij snel kunnen onderzoeken. Veel resultaten zijn daarom snel bekend. Zo proberen wij uw huisdier zo goed mogelijk, maar ook zo snel mogelijk te helpen. Onder behandelingen kunt u hier meer over lezen.

>> Laat uw huisdier verplegen door ons

Wij beschikken over een complete uitrusting voor de verpleging van huisdieren. U kunt daarbij denken aan infuuspompen, voedingssondes en een zuurstofkooi.

>> Uw huisdier in pension bij De 5 Olifanten

Als u op vakantie gaat, dan wilt u zich geen zorgen maken om uw kat. Wij nemen deze zorgen uit handen en maken het uw kat naar de zin! Uiteraard zijn katten die medicatie krijgen voor ons ook geen enkel probleem. Let wel: tijdig reserveren is verstandig in verband met een beperkt aantal plaatsen. Bekijk de pagina 'pension' voor meer informatie

Meer informatie of een kijkje nemen? Kom eens langs! Graag van te voren even bellen, zodat we tijd kunnen vrijhouden om u een rondleiding en meer info te geven.

Telefoon Dierenarts Zwolle
 
038-4546020
Spoedgevallen buiten openingsuren:
0341-252353
 

Facebook de 5 Olifanten

banner voor praktijken vierkant

Cat care

 

Dierenkliniek De 5 OlifantenDierenkliniek De 5 OlifantenDierenkliniek De 5 Olifantenprotectionbox de 5 olifanten vlooienzorgplan de 5 olifantenkatten
De 5 Olifanten
De 5 olifanten - Over Huisdieren
De 5 olifanten - Over ons
De 5 olifanten - specialiteiten
Maak online een afspraak
De 5 Olifanten
online afspraak
Registreer uw huisdier
De 5 olifanten
olifanten