Dierenkliniek ‘De 5 Olifanten’

Zerboltstraat 61a
8022 RW Zwolle
Tel: 038-4546020
Fax: 038-4550837


 

 

Gedragsproblemen

Gedragsproblemen komen voor bij alle diersoorten, waaronder honden en katten. In sommige gevallen ligt er een lichamelijk probleem aan ten grondslag en is het dus belangrijk dat dat eerst wordt uitgezocht en behandeld.
Als er geen lichamelijk probleem wordt gevonden is het belangrijk het dier te gaan trainen en dat eventueel te combineren met ondersteunende middelen. U kunt daarbij denken aan medicatie, maar bijvoorbeeld ook aan feromonen. Deze laatste zijn er voor zowel honden als katten.

Feromonen zijn stofjes die dieren uitscheiden om een boodschap over te brengen. Van de feromonen die bedoeld zijn om een geruststellend signaal af te geven zijn synthetische kopieën gemaakt: Feliway voor katten en Adaptil voor honden. Deze zijn voor zowel hond als kat bij ons verkrijgbaar in een verdamper voor in het stopcontact en een spray. Voor honden zijn de feromonen ook beschikbaar in een halsband.

Voor meer informatie bekijk onderstaand filmpje:

Telefoon Dierenarts Zwolle
 
038-4546020
Spoedgevallen buiten openingsuren:
0341-252353
 

Facebook de 5 Olifanten

banner voor praktijken vierkant

Cat care

 

Dierenkliniek De 5 OlifantenDierenkliniek De 5 OlifantenDierenkliniek De 5 Olifantenprotectionbox de 5 olifanten vlooienzorgplan de 5 olifantenkatten
De 5 Olifanten
De 5 olifanten - Over Huisdieren
De 5 olifanten - Over ons
De 5 olifanten - specialiteiten
Maak online een afspraak
De 5 Olifanten
online afspraak
Registreer uw huisdier
De 5 olifanten
olifanten